Tisdag 26 mars

Äntligen hemma och äter efter en lång eftermiddag i stallet, men det var en mysig eftermiddag :) först blev det en promenad med gamlemannen Bilbo som har varit skadad och håller på att sättas igång så smått. Sen mocka hos Galenpannan Frasse (som tydligen inte är så galen men första gången jag träffade honom visade han sig från sin sämsta sida;) men han jobbar på att bevisa motsatsen.) och så lite borstning på bebis innan det blev ett ridpass på fröken brunstig. Hon är inte så tjurig direkt men vi hade nog en kombination av brunst, stela muskler i bakkärran och lite test av ryttare idag. Det var en enda blandning av turbo, tvärstopp, skänkeldödhet och skänkelöverkänslighet! Men efter en stund slappnade hon av och det blev nog lite mjukare i bakkärran och allt gick mycket bättre! Men vi försökte oss inte på någon galopp, det var liksom inte läge för det.
Jag har kanske inte nämnt att hon slet av höftböjaren vid förlossningen så hon är lite stel ibland men det märks inte alls så mycket som vi trodde att det skulle så det kommer nog gå bra :)

Har packat väskan inför morgondagens morgonträning och ska snart sova så jag orkar upp till bussen kl 6! Låter sjukt mycket tidigare än den jag brukar ta kl 6.15..

/ Permalink / 0
Till top