En oplanerad löptur

Fick ett meddelande att kvällens Yoga skulle bli ett BodyBalancepass i stället. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig och tillsammans med BodyPump lät det jobbigt. Så jag avbokade alltihop och hamnade på soffan i stället. Jag var ganska säker på att jag skulle bli sittande där hela kvällen men så kom J hem och påminde om att vi behövde handla. Och ska man ändå dra på skorna för att gå 500m till affären så kan man ju lika gärna springa en mil först, eller hur?

Tog en runda som jag aldrig provat förut och hade ungefär ingen aning alls om hur lång den skulle bli. Men den slutade alltså precis under milen och jag är väldigt nöjd! Snittempot låg på 6:18 och det känns helt okej!
Började känna av knäna efter ca 8km men det blir liksom inte mer än den där påminnelsen om att de är där, så jag tror att det ska gå bra att tänja liiite till på distansen. Min plan är att försöka springa ett längre pass varje vecka. Varannan vecka runt milen och varannan öka 1km/v. Så senaste ökningen hamnade ju på 11,5km så planen är 12,5 i nästa ökning. På så vis bör jag ha sprungit som längst ca 19km som längs inför Göteborgsvarvet. Och det känns som att det borde räcka!
#1 - - hanna:

Wow!grymt bra ju.. Du kommer klara vasan lätt!

Svar: Åh tack :) jag hoppas det!! :D tänk vad skönt det vore att gå i mål och känns "det här var ju inte så jobbigt som folk säger"! Men det lär ju inte hända!! haha!
Carolin

Till top