Redo?

Det blir ingen mer skidåkning inför öppet spår. Jag hade gärna velat men känner mig mest stressad och som Malin påminde om, det kommer inte påverka konditionen nämnvärt så här nära inpå. 
Så jag tänker att jag fokuserar på löpning och styrka. Och vila. Det har blivit ev väldigt lugn vecka hittills, träningsmässigt. Inte så lugn i övrigt dock.

Dessutom är jag lite rädd att bli sjuk. Den här veckan har halva kontoret antingen vabbat eller varit sjuka själva. Jag har inte tid för sånt!!

Just nu är känslan att det här mest ska bli fantastiskt kul, att det blir en stor utmaning både mentalt och fysiskt och att det känns ok även om jag inte skulle lyckas ta mig i mål. Men självklart har jag högt uppsatta mål som jag ska kämpa mot!
#1 - - Rund är också en form!:

Håller alla tummar och tår att du håller dig frisk!
Du får TÄNKA: "Jag ÄR frisk! Jag ÄR frisk! Jag ÄR frisk!" :-)

Svar: Tack! Ja, hittills har det gått bra men det är nu när folk kommer tillbaka Efter att ha vart hemma som jag blir extra orolig. Blir att äta mycket antioxidanter och vara ute i friska luften ;)
Carolin

#2 - - hanna:

Ja usch för att bli sjuk. Hoppas verkligen att du håller dig frisk nu på sluttampen. Nu är det mentalträning och ätning som står på schemat :) Stort lycka till och heja dig!

Svar: Ja jag hoppas också!
Lycka till du också!! :D
Carolin

Till top