Semesterplaner

Vi packar och planerar.

I två dagar har vi kämpat med att få Jonas cykel klar och nu är den provkörd och fungerar! Så imorgon bär det av på en endags cykelutmaning!Vi startar från Göteborg kl 5.00 med ett varsitt ombyte kläder och skor. En väska fick vi tillslut acceptera att vi behövde men vi försöker hålla nere packningen rejält.

Efter ca 45km bör vi vara framme i Kungsbacka runt 6.50 och har sen 52km till Varberg där vi räknar med att vara runt kl 9.00.

Det är första stegen, de längsta men förmodligen snabbaste sträckorna.

Vi fortsätter 34km till Falkenberg, där bör vi vara runt 10.40 och stannar för lunch.
Sen har vi 28km till Getinge dit vi räknar komma fram strax efter 13 och sen lika långt till Oskarström där vi räknar vara framme 14.30.

Sen kommer den sista delen som är lång, 46km, och inte helt planerad i detalj eftersom vi inte har riktigt koll på vad som är grus- respektive asfaltsvägar. Men om allt går bra så räknar vi med att vara framme runt kl 17 på kvällen.

Det bör bli någon stans runt 200km totalt. Alltså en enorm utmaning för mig men även för Jonas som heller aldrig har cyklat så långt. Men vi tänker försöka i alla fall! Till Halmstad borde vi åtminstone kunna ta oss!

Sen har vi en helg i Småland innan vi tar tåget tillbaka till Göteborg!
Till top