Inredningsyra

Det är en hel månad tills vi får tillträde till lägenheten. Eller kanske snarare Bara en månad? Vi planerar dock för fullt och ser fram emot att kunna fixa och dona och få det som vi vill ha det.
Det nyrenoverade badrummet gillar vi men planerar ett par mindre förändringar så som en spegel som jag inte behöver pall för att se i ;) letar även efter en liten hylla att ha i ena hörnet till diverse grejer.
I sovrummet ska det ev målas, förra ägaren målade när hon flyttade in för 6år sen men jag vill minnas att det såg lite småslitet ut. Och eftersom planen även är att lägga in ett klick-parkettgolv så kan vi lika bra passa på att måla om innan. Till sovrummet behöver vi även en säng eftersom vi hade 120-säng förr och det senaste året har vi bott möblerat så har inte behövt köpa någon än.
Vardagsrummet ska målas då de spacklat över ett hål och sen försökt måla över bara den fläcken men det blir ju aldrig bra. Och sen ska vi fixa någon form av cykelupphängning där och ev en liten rumsavdelare.
Hallen kommer allra troligast också få ett klick-golv (både hall och sovrum har idag slitna beige-gula plastmattor). Dit kommer vi även vilja skaffa någon form av byrå.
Köket är det vi kommer göra minst i, åtminstone till en början, jag vill byta knoppar och handtag och sen skulle jag i framtiden vilja skaffa utdragbara lådor i nedre delen av skafferiet.

Vi kommer så klart inte fixa allt på en gång men golvläggning och målning räknar vi med att göra direkt, medan vi bor kvar i den gamla lägenheten. Det är så bra planerat så Jonas har 2 veckor kvar på semestern när vi får lägenheten så nu behöver han inte fundera på vad han ska ägna dem åt ;)

Så nu surfar vi på Ikeas hemsida för fullt och tittar på diverse möbler. Även blocket får några besök om dagen ;)
Och så letar vi och jämför golv och diskuterar vilken nyans man bör ha i hallen... Det är inte lätt att bestämma sig! Men jag ser såå fram emot att fixa och dona och få ordning!

Det är väl ungefär vad jag ägnat dagen åt, att planera ;) förutom en tur till stallet i förmiddags då! Någon annan träning har det inte blivit idag men ridningen kändes jobbig så lite core-träning gav den nog ;)

Till top