Löptankar

Erika skrev om lopp-tankar och det fick mig att fundera på årets kommande löputmaningar.
 
Nästa utmaning är GöteborgsVarvet. Ett halvmaraton,21km, asfalt och det ska bli sjukt kul och känns spännande eftersom det blir mitt längsta lopp hittills!
 
Sen funderar jag på att springa Lidingöloppet on Tour i Trollhättan i juli för att seeda och för att det ser ut att passa bra tidsmässigt. Det är dock en uddadistans på 11,6km vilket känns lite tråkigt.
 
Därefter är det Prinsens Minne i Halmstad i augusti. Mitt favoritlopp på vackra Prins Bertils Stig längs havet!
Jag har ju bara sprungit mildistansen och vill å ena sidan springa den igen för att kunna jämför mig, å andra sidan vore det ett ypperligt tillfälle att springa halvmaran eftersom den går på mjukare underlag precis som lidingöloppet och i fantastisk natur längs havet!
 
Nöjd efter målgång på Prinsens Minne 10k 2014.
 
Hade en snabb tanke att jag kan starta milloppet (kl 11) och hinna i mål till starten av halvmaran (kl 12) och springa den också direkt efter... Men det är väl lite galet antar jag... ?
 
Jag funderar på att i stället klämma in Läckövarvet (norr om Lidköping) den 31a juli. De har 21, 8,55 resp. 5,1km så om någon är sugen på att följa med så vore det kul!
 
I september är det sen dags för årets löp-peak, Lidingöloppet 30km! Det blir en riktig utmaning och det gäller verkligen att jag tränar under hela sommaren för att vara i form till det!
#1 - - erika:

Åh så himla kul att läsa om andras lopptankar :D
Jag funderar också på loppet i Halmstad. Verkar himla mysigt!

Svar: Jag rekommenderar det starkt! Supertrevligt arrangemang!
Carolin

#2 - - Träningsblogga - Ida:

Härliga lopp-planer det! :)

Svar: :D
Carolin

Till top