Färdig för avfärd?

Nu är jag så färdig som jag kan bli kvällen innan. Har packat allt, skrivit en lista med vad jag ska komma ihåg att göra imorgon bitti och sagt hejdå till älsklingen. Så nu är det väl bara att gå och lägga sig. Halv 5 ska Farmor Syrr och en kusin åka från farmor och då ska de ringa och väcka mig. Sen är de här strax efter 5 och då ska jag vara klar. Så ska vi hämta min andra kusin på vägen. Jag hoppas det blir en trevlig resa! Blir troligen inte att jag skriver igen förren jag kommer hem, om jag inte har en massa tid över imorn bitti (A)

Annars, Ha en toppen valborg och njut av det awesome vädret! Jag hoppas bara att min blommor inte törstar ihjäl.. Det ser mörkt ut eftersom jag glömde fixa barnvakt åt dem... Menmen, det ger sig hur det går. Pusshej och gonatt, jag ska upp om 4 timmar =)

Dageninnanavresa

Hur jag orkar? Jag vet inte, jag skiter helt enkelt i det som är för tråkigt. Nah inte riktigt, men jag prioriterar =)

Labben var inställd idag så jag satt ute och pratade med Sven och Bussen en stund tills Vicky kom och då blev det lite bloggdesignande. Sen tänkte jag att det lät mycket härligare att sitta i solen en stund än att göra en massa annat tråkigt. Så det blev det. Men nu tänkte jag att det är lika bra att packa så att det blir klart. Sen ska jag visa lägenheten för tjejen som fått den kl 19 och därefter blir det direkt att åka till pojken och käka pizza =)

Det känns som att jag inte riktigt fattat att jag ska åka iväg men jag ska iallafall till Tyskland och österrike med farmor och kusinerna. Åker tidigt imorgon bitti och kommer hem på tisdag, troligen sent. Ring helst inte, jag kommer iallafall inte svara om det inte är viktigt så smsa gärna först så jag vet att jag ska svara. Smsa får ni göra hur mycket ni vill, men jag kommer bara svara tills kontot är tömt ;) Fråga mig inte vad jag ska göra under resan för det har syrr och farmor hemligstämplat, men jag fick veta att vi ev ska till Örnnästet och så vet jag att jag ska ha med kläder att vandra i och finkläder. Så vi får völ se vad som händer =)


Tidsbrist

Jag har lite för mycket jag vill hinna med ikväll känner jag. Ev kommer Vicky och sen ska jag och Mange mysa med pizza, men så ville jag bjuda hit tjejerna på glasskväll igen nu när C är tillbaka. Men det finns inte en chans att det hinns med. och jag ville hunnit städat klart lägenheten men det finns inte heller en chans att jag hinner med. Och ont i huvet har jag men ska försöka orka med labben idag iallafall. Sen måste det packas också...

Jag får helt enkelt försöka hinna med saker när jag kommer hem igen...

Hade ju velat njuta av solen också men det blir det nog inget av heller..
Till top