Gammal vänskap rostar aldrig

Precis så kändes det idag. Som att vi aldrig slutat umgås då för 11 år sen, efter 11 års vänskap. Ja, vi lärde känna varandra när vi var småttingar, på dagis. Och vi var bästa vänner till jag var 11år då vi av naturliga anledningar sakta gled isär. Men idag tog vi igen alla år. Vi har klart sett varandra då och då under åren som gått men det här var nog första gången på de här 11 åren som det var mer än ett "ett par minuters samtal när man möts på väg åt olika håll.
Tyvärr var jag tvungen att gå efter 2 timmar annars kunde vi nog suttit där länge till! Så mysigt och så kul att gå tillbaka i tiden!

Så nu ska vi försöka ses igen och inte vänta 11 år denna gången ;)

Oct. 31, 2012

Nu bär det snart av till återvinningscentralen. Och när jag ändå är i stan ska jag luncha med min barndomsvän som var med i föreställningen vi såg. Kan inte minnas när vi sågs senast så ser verkligen fram emot det!

Måndag eftermiddag

Har tagit kväll nu efter en dags arbete. Blev bara 8 timmar för jag fick liksom slut på saker att göra.. Eller ja, jag hade kvar att köra ved men det regnar liksom så tar det imorgon istället ;) Och lite andra saker som jag inte kan göra själv och så. Men blir lite jobb till sen för jag lovade att byta däck på farmors bil, men väntar till pappa kommer hem så han kan vägleda ;) Nej, jag kan inte sånt själv. Har ju en pappa som jobbar på bilfirma så för det mesta har han gjort det på jobbet. Är rätt säker på att jag skulle klara det om det krisar men känns ändå lugnast att ta hjälp ;)

Ikväll ska vi nog en sväng till syster så ska väl måla klart hennes garderob. Sen blir det nog en hyfsat tidig kväll så jag kommer upp imorgon ;) Har ont och är stel lite överallt i kroppen, är ju inte van att ens röra på mig nu för tiden och idag har det vart mycket tunga lyft och annat väl ansträngande.
Till top