Snart midsommar

Har äntligen en fungerande plan för midsommar.
Först och främst kommer Jonas hem på fredag förmiddag. Bara det gör helgen underbar. Sen åker vi direkt till Falkenberg och framåt kvällen blir det Göteborg! Åker dock tillbaka på kvällen eftersom jag ska jobba på lördag. Men ser fram emot dagen, trots att den innebär en del nytt folk.
Men först en dag imorgon med jobb och en sväng till stallet.

Två bulor i huvudet...

Tiden går sakta just nu. Kan inte påstå att jag njuter av sommar och ledighet. Snarare tvärtom sitter jag bara och väntar ut tiden. Känns ungefär som förr i tiden när jag alltid längtade till att skolan skulle börja igen efter sommaren. Fast det är inte direkt plugget som lockar.
Jobbade i måndags och lyckades springa in i en glasdörr. Det resulterade i en bula i pannan.
I går var jag i stallet. skulle träna för Linda och vi gjorde i ordning Tasha för transportturen till ridbanan. När vi satte på bootsen så var jag vid ett framben och Linda vid bakbenet på andra sidan och Tasha lyfte på bakbenet, precis som hon alltid gör när man ska ha på benskydd och boots och sånt. Men inte för att det var jobbigt utan för att hon hade en broms under magen så hon sparkade till framåt och jag fick hoven i huvudet. Som tur är hade hon inga skor bak och som tur är tittade jag inte upp. Kunde blivit träffad i ögat men istället fick jag den uppe på huvudet. Så fick ytterligare en bula.
Red trots det och det kändes toppenbra!
Idag ska vi ha handledarmöte med sommarkursen. Det är det enda jag ska göra idag...

Östkusten

Östkusten var bra. Soligt, ganska varmt, massa tid med min pojk! Det var najs! Två nätter på Senoren med halva min släkt och lite annat folk. En sväng till Öland med nästan sol och bad (hade Köpingsvik(?) haft toaletter hade det blivit så), en glass i Borgholm och shopping i både Färjestaden och Kalmar. Fika på Kalmar slott. Några mysiga stunder på kolonilotten hann vi med också. Till och med en kvart solning innan det var dags för mig att åka tillbaka till västkusten. Införskaffade ett par shorts, två toppar, löparlights och.. en cykel! Älskar min nya cykel, den är supersöt! Men, nu räcker det med text, det är roligare med bilder. Tyvärr hade jag dock inte batterier till kameran hela tiden, men ibland så!
Till top