Slapp tentaveckatisdag

Har haft en slapp skön dag, det är underbart med tentaveckor utan tentor! Jag ser fram emot fler. På förmiddagen tvättade vi, sen blev det ett träningspass medan Jonas var i skolan och sen blev det bara slapp till sen eftermiddag. Någon timmes plugg och sen en kväll framför tv:n. Nu sitter jag med caset lite till men vill in på nationalencyklopedin men har inget lösenord. Så det ska Jonas fixa imorn! Jag orkar ju inte gå till skolan när jag kan vara hemma och ledig!
En dag till sen blir det lite ledigt från semestern för att jobba två heldagar. Kul omvänd livsstil man har där vardagen är semester och ledigheten är att jobba häcken av sig på ett smutsigt lager!

Måndag..

Tycker inte att jag har lagt mycket tid alls på att plugga idag och ändå har jag fått en massa gjort. Nu är halva caset heltklart och resten på gång! Känns underbart!
Jag har inte haft så mycket tid att tänka på Bina, vilket kanske är bra för det är jobbigt ibland, men tittade på lite kort från i somras förut och då föll en tår. Hon såg så pigg och glad ut. Det kommer nog bli jobbigt att åka hemhem på torsdag och hon inte är där...

Älskade Bina

Åkte hemhem idag. Det var meningen att det skulle bli en bra dag, men det blev en av de värsta. Min älskade hund har varit svullen i benen ett tag nu och går inte ut ur hundgården om hon inte måste och skakar i benen när hon står. Men hund som hon är så vill hon inte visa att hon har så ont så hon försöker bete sig som att allt är bra. Men man såg på henne att hon inte mådde bra.
Så idag blev hennes sista dag. Jag såg henne första gången bara strax efter att hon fötts den 14 augusti 2010. Hon har funnits hos mig i större delen av mitt liv, 11 år, 2 månader och 10 dagar gammal blev hon. Det gör ont.
Jag har aldrig träffat en så snäll hund. Jag kan inte minnas att hon aldrig blivit arg. Kan inte minnas att hon någonsin morrat.
Jag kan inte förstå det. Jag vill inte. Jag orkar inte.
Till top