Ny familjemedlem på väg


Canyon Inflite AL

Japp, nu är den beställd!

Argumenten?
• Skönare cykling till jobbet
• Snabbare cykling till jobbet
• Möjlighet att ta längre turer direkt till och från jobbet
• Möjlighet att träna landsväg även i dåligt väder

Den gamla pendlaren har renoveringsbehov och kommer nedgraderas till ShoppingCykel. Tanken var egentligen att sälja den men med en saknad eker, slutkörd kedja och dålig kassett kom vi fram till att det är bättre att behålla den.

Så yes, om någon vecka är jag lycklig ägare till inte mindre än 4(!) (okej, 3,5) cyklar! Alla med olika användningsområden.

En Shoppingbike som inte är så stöldbegärlig och kan parkeras i stan utan oro.
En bekväm pendlare som även går fint att köra landsvägsträning på.
En finracer som helst inte rullar i regn.
En (halv) MTB till all härlig skogskörning!

Trötta ben

Började dagen idag med 40 min promenad på ett band på gymmet följt av 75min yoga! Underbart skönt men kände att kroppen fortfarande är lite trött. Igår la jag in en extra vilodag för att benen knappt ville trampa hem cykeln efter jobbet. Så jag hoppas att de har vilat klart till imorgon!

Resten av dagen har i princip spenderats vid symaskinen. Har sytt hjulskydd till MTB-hjulen eftersom vi lägger dem i bagaget när vi fraktar cyklarna på biltaket. Och med tanke på hur lerigt det lär bli imorgon så var det dags för en lösning!

Och nu är det hög tid att börja packa, senast kl 7 imorgon ska vi sitta i bilen!

Cykellycka

Årets sista tjejträning med CK Master blev en förträffligt bra tur! En massa härliga stigar och några utmaningar! Jag cyklade ner för ett dropp som bara kom och jag inte var förberedd på och flera gånger valde jag den svårare stigen när det fanns alternativ! Är riktigt nöjd! Och 18 km fick vi ihop dessutom! 


Och som en extra självförtroende-boost så gick jag enligt Merve, som leder träningarna, under kategorin "har cyklat mycket"! Okej, det kanske var i förhållande till de andra som var mer nybörjare, men ändå!


Totalt hittills i år har jag nu cyklat strax över 100mil. Och det är exklusive pendlingscykling!

Det känns så himla bra just nu! Jag tränar mycket, men det är det verkligen värt för det ger tydliga resultat på så många olika plan!
Till top