Sool

Nu blev det mer sol och värme så flyttade ner på gräset och läser syrrans kandidatuppsats om migrerande sjuksköterskor :)

Söndag 27 maj

Sitter på altanen hemhemma i skogen. Jonas pluggar och jag njuter av det härliga vädret! I och för sig lite molnigt just nu men gött ändå!

Igår blev det en häärlig tur till Arlösaskogen, jag, Poker, Linnea och Pokers nyfunna kärlek och blivande hagkompis Myran. Det är en bra bit att skritta dit och hem men det är ju bara bra för hästarna. Så blev det en låååång travsträcka och två galopper. Hästarna var svettiga efteråt men Poker verkade tycka att vi kunde fortsatt lite till :)
När vi var på högsta punkten hade vi en otrolig utsikt ända till havet, såå härligt!

Vi var tillbaka i stallet vid 9 tiden. Klockan hann nästan bli 10 innan jag var hemma och då blev det en snabbdusch och så direkt in till stan. Fick lite mat hos Linnea och sen stack jag till examensfesten vid typ halv 12 kanske. Kul att träffa folket men det blir ju lite konstigt när de druckit sen kl 6 och jag var nykter.

Idag är vi som sagt hemhemma. Firar mors dag och slappar. Poker får vila och jag har hästfri dag :) känns fortfarande lite konstigt att inte behöva åka dit men skönt också :) tar ju igen det de dagar jag har 2 hästar i stället.

Det har blivit lite ändrade planer i Pokers träning för nästa vecka. Är Programridning i Skedala på ons så tänkte jag skulle åka dit och träna lite. Kan vara nyttigt för oss, bara se det som ett helt vanligt träningspass fast inte hemma.
Så därför blir det nog lite dressyr imorgon, dressyr + uteritt tisdag och så Programridning ons, uteritt ( om dressyren gick ok ) tors, vila fredag, dressyr lördag och tävling söndag.

Utsikten från toppen på Arlösa

Lördag 26 maj

Tvätt- och städdag idag. Hatar att tvättmaskinerna inte går i fas, får springa upp och ner för trapporna hela tiden. Hann skura toaletten i morse men sen har jag i te hunnit med mycket mer städ men ska försöka ta ett ryck till nu :) ska bara äta lite först.
Sen ska jag försöka hinna till stallet en sväng och mocka innan jag ska skjutsa in Jonas till stan. Sen tillbaka till stallet så blir det en tur till Arlösa och sen hem en sväng innan jag ska in till stan och fira de nyexaminerade maskiningenjörerna :) lång dag!

Till top