Hur ska det här gå?

Igår blev det plugg, sol, köra hindermaterial och sen TS-möte. Skulle vart i stallet halv 8 och ridit men vi var inte klara md mötet förän senare än så så när jag insåg att jag inte skulle hinna rida så stressade jag inte. Fick dock inte tag i Linda så visste inte om hon mockat och tagit in hästarna så strax efter halv 10 var jag där. Som tur var var det mockat men hästarna var kvar ute och de ville IN!
Blev ju dock ingen ridning och helgen är alldeles för fullspäckad för att det ska hinnas med. Men nästa vecka ska nog vara bättre!
Funderar på att ge mig ut på en liten promenad men tar nog det hemma hos mamma och pappa ikväll istället. För idag ska jag in till stan och säga upp lägenheten (glömde ju pappren sist jag tänkte gå dit), in en sväng på Biltema och sen ska vi hem till mor och far, gärna hinna tvätta bilen och sen ska vi förbereda för fest. För imorn har pappa och en kompis till honom 50års fest. Kommer bli en seeen kväll förodligen och på söndag ska jag vara i Drängsered halv 8 senast så jag hinner kopla in och fixa med datorn och allt. Så hur många timmars sömn blir det? Säg att vi är hemma 3 (tar ju en timme att köra) och jag måste åka seeeenast 7 så får vl gå upp halv 7, kan ju ta med frukost och äta där kanske... 3,5 h sömn.. Låter ju spännande.. Och jag som drömde om tävlingen inatt och i drömmen glömde jag knappa in allas resultat!! Haha Så efter klassens slut så hade vi inte några resultat på några ryttare. Lyckat.. ;)

Pluggdag

Nu sitter jag här i bunkern igen... Men ska ut en sväng senare, ska ner mot stan, till HFAB och säga upp min lägenhet som jag hyr ut i 2a hand just nu.
Fick gjort en del av det jag skulle igår, men det blev ingen löpning för jag hade så ont i ena benet. Men det tog jag igen i morse med 3km på 18min inklusive ett telefonsamtal mitt i ;)
Idag ska jag skriva klart en massa på rapporten samt förbereda lite annat, sen ikväll blir det Talang Till Topp föreläsning på Plönninge!
Men nu ska jag skriiva!

Få en massa gjort dag...

Idag är en "få en massa gjort" dag. Varför känns en typen av dagar alltid så korta? De tar slut innan man gjort helften av vad man ska! Har iallafall tvättat och sorterat tvätten, uppdaterat startlistor till tävlingen, skrivit och publicerat ryttarmeddelande, gjort och gått igenom en funktionärs- och vem gör vad lista till tävlingen, mailat folk, gått en promenad, fixat ännu mer till tävlingen, fixat liite på ex-jobbet, betalt räkningar... Kvar att göra är att CADa, skriva om ex-jobbet samt företaget, städa, Skriva på ex-j-rapporten och så ska jag ut på en runa intervalltäning.

Körde 4x2:1 min igår kväll, idag kör vi lite hårare med 1:2 istället, får se hur många det blir.

"Gubbarna" har vart så homla duktiga på tävlingsplatsen! De har fått upp staket runt hela grusbanan och hela tävlingsbanan. Framridningen får provisoriskt bli inhägnad med rep tills vidare för snart är tiden ute inför den här tävlingen. Men det blir så hima fint!

Under den här veckan ska jag skriva på för sommarvikariatet. Och idag ringde de från Halmstads Äldrevård grej och erbjöd mig sommarjobb. Men jag tror det blir bättre med det andra! Och så fick jag ett mail nyss om ett bemanningsföretag som vill visa mitt CV för en kund! Skoj!
Till top