Fredag 29 juni

Shit?, juni är ju snart slut!?

Jag känner mig mest konstant trött men ska jag vara riktigt ärlig så tror jag bara att jag behöver komma igång och träna lite igen så blir det nog bättre.

Poker var fortfarande halt igår så han får vila lite till så får vi se om det är bättre sen.

Imorgon blir det en sväng till Hylte först och sen hemhem på eftermiddagen :)

Onsdag 27 juni

Ni vet ibland när man bara känner sig så trött på allt och bara vill krypa ner under en filt i soffan och stanna där, länge? Så känner jag idag. Förkylningen vill inte släppa, Har lätt ont i huvudet typ hela tiden. Långa dagar och alldeles för mycket att göra på jobbet. Och en ovisshet för hösten. Att poker idag lyckades göra något med benet när vi tömkörde så han plötsligt blev halt gör ju inte saken bättre. Jag såg verkligen fram emot att komma igång igen.. Snälla hjälp mig hålla tummarna för att det bara var någon tillfällig grej och att han är bra igen imorgon!
Så, nu kryper jag ner under täcket efter ett par timmar i soffan. Upp med tuppen imorgon som vanligt så är väl lika bra att försöka sova bort depressionen...

Min älskade Poker! Han har lärt mig så mycket och gett mig så mycket glädje! Trodde aldrig att en häst skulle kunna göra så mycket för mig som han gjort.

Tisdag 26 juni

Vad trött jag är!
Blev "bara" 9,5h jobb idag. Sen hem en snabb sväng och så till stallet. Blev ett dressyrpass idag för Poker och i början kände jag typ att 'usch, vad har jag gett mig in på, skulle ridit ut i stället. Vill ju inte avsluta ett dressyrpass dåligt!' men efter lite galoppjobb blev han lite mjukare och mer sammarbetsvillig och den sista 4-delen av passet tycker jag var riktigt bra för att vara vi :) så är supernöjd med min polle :)
Han fick en snabb dusch sen och en nackdel (eller fördel) med vit häst med rosa hy är att man ser smutsen väääldigt väl när hästen är blöt, och skitig det var han allt!
Har vara kommit hem och ätit och nu är det dags att sova. Längtar till helgen!!

Till top