Annorlunda träning

I träningsdagboken ser det ut som att jag har vilat idag, men inte då!

Började med att åka till ÅVC och hämta ut ett kort och sen hyra släp på vägen hem. Sen ägnade vi ca 2,5h åt att bära ner alla garderobsdelar (3 trappor utan hiss och ganska tungt material) och sen slita ut golvmattan. 

Det går åtminstone framåt med renoveringen.

Sen körde vi till ÅVC och tömde allt. 
Åkte in till stan och köpte en möbel som syrran hittat på blocket och som vi ska husera ett tag och passade på att uträtta lite andra ärenden.

Nu är jag helt slut, känner mig mör i de flesta musklerna och tycker att jag definitivt fått nog med träning för en dag!

carrolite.se

Är ni uppmärksamma så kanske ni sett att jag skaffat en egen domän, carrolite.se. Det är ett första steg i att flytta bloggen till en annan plattfor än blogg.se. Helst en egen wordpress men jag har inte fått det att fungera så det lär dröja. Men det här är en start!

Längdskidtankar

Vasaloppet närmar sig med stormsteg och därmed starten på min klassiker!
 
Jag har tagit beslutet att inte starta på Engelbrektsloppet. Jag skulle definitivt ha nytta av de extra milen, speciellt som jag inte hann iväg och åka något när det fanns snö här hemma och nu är den borta igen. Men ibland kommer livet emellan och just nu känner jag att jag är alldeles för trött för att orka arrangera det och att vara borta ännu en helg. Dessutom är det lite en ekonomisk fråga för trots att jag fått erbjudande om boende så kostar det en hel del att köra fram och tillbaka. Så jag satsar på styrketräning och annan konditionsträning och hoppas att det blir i alla fall lite snö här nere och kanske något lopp också. 
 
Konstigt nog känner jag mig inte så nervös inför vasan. Jag vet ju att det är helt sinnessjukt långt och att de 3 milen förra året var helt fruktansvärda men jag känner liksom att min träningsmängd har ökat så ofantligt mycket sen dess att det känns som att det kommer vara hur lätt som helst. Det förstår jag ju att det inte kommer vara men jag tror nog att jag har så pass med pannben att jag ska ta mig igenom i alla fall. Sen får vi se hur det blir med tiden, om jag sumpar min superklassiker direkt eller om jag klarar det. 10h är absolut max för att jag ska ha en chans,
Och efter lite baninfo från arbetskamrater som kört så känner jag mig inte så orolig för terrängen som jag gjort förut. 
 
Faktum är att jag tycker att det ska bli himla skoj och vill att det ska bli 1a mars nu nu nu nu!!
Till top