Pengabrist

Funderar på hur jag ska lösa mitt problem med pengar. Får alldeles för lite tider på jobbet just nu för att det ska gå runt. Denna månaden fick jag ut 441kr vilket ger mig 850kr över när vi satt in pengar på matkontot och betalt hyran. Jag är skyldig Jonas lite pengar för en del möbler och syrran för lite julklappar. Och det jag har kvar ska räcka till bensin mm tex medlemsavgiften i ridklubben. Och då har vi ändå dragit in på matkassan rejält!
Så igår sökte jag ett 2dagars inventeringsjobb på totalt 10h och hoppas på att få det för att dryga ut lite. Men får jag inte mer arbetstider i vår så måste jag nog skaffa ett extrajobb till, speciellt med Div III tävlingarna som kommer dra en hel del pengar.
Det är bara en av de saker som snurrar i huvudet på mig just nu. Hoppas det löser sig...

Går det säga att det var en bra jul?

Det har varit en både bra och dålig jul. Men mest dålig.

Vi hade det mysigt i Kalmar men åkte hem igår. Det blir nyår i Göteborg, kommer nog bli jätte mysigt!
En del julklappar blev det också. En gjutjärnsstekjärn, böcker, myskläder och fårullstofflor, byxor, glasburkar till köket, badskumm mm mm.

Men hur mysigt det än vart så har jag hela tiden en tyngd. Min farmors sambo avled plötsligt den 21a. Han var sjuk i ett par dagar och åkte in till akuten och låg på lasarettet, skulle den 22a göra en hjärtoperation men kvällen den 21a avled han. Jag har inte riktigt insett det än tror jag. Men det är lite jobbigt till och från.

Packning planer och glädjande nyheter!

Nu är alla julklappar inslagna och nerpackade. Ska ge mig på att packa kläder nu. Kul när man inte vet om man kommer vara borta 3 dagar eller en och en halv vecka. Jonas har svårt att bestämma sig. Vi har inga planer på nyår så tyckte att det nog hade vart roligare att vara kvar i Kalmar än att vara i Halmstad, men det är ju ganska många dagar mellan jul och nyår. Men jag får väl packa för länge så får vi se.
Jag tog jullov idag men ska sitta i skolan imorn för skojs skull. Jonas ska plugga så vi tänkte att vi kör direkt därifrån sen. Men det betyder ju också att jag får sitta där och vänta. Kanske tränar om träningsvärken från i söndags tillåter mig att gå utan smärta. Jag har ont!
Jag fick precis veta att vi fått godkänt på vårt sista FEM projekt som vi haft efter oss i ett år nu. Så härligt! Nu ska bara inlämningsuppgifterna i ytmodden bli klara också sen har jag ingenting efter mig som påverkar min examen! Kanske ska titta på det imorn...
Till top