Onsdag

Kom hem från jobbet vid 16.30 igår och var i skolan vid 17. Jobbade med inlämningen tills securitas slängde ut mig vid 11. Man fick tydligen inte vara i skolan längre än så.
Började dagen med spinning och Abs&Ass idag och har ått i mig käk, ska duscha och sen tillbaka til skolan och göra klart. Sen blir det jobb i eftermiddag.

Jag säger tisdag, almanackan säger måndag!

Får hela tiden för mig att det är tisdag idag, blir stressad och tror att jag kommer behöva sitta hela nätterna och plugga. Men det är bara måndag! Imorn blir det jobb ett par timmar och sen hinner jag med en massa skissande och caseskrivande. Och sen har jag fortfarande två dagar på mig med iallafall caset. Så jag tvekar inte på att det ska gå, det har det gjort förut!
Jag har kommit igång med träningen också. På riktigt. Kör lite olika pass och så blir det en hel del kondition uppe på gymmet. Känns gött, men gillar inte att muskler är så tungt. Väger just nu mer än jag någonsin gjort förut, visserligen bara ett kilo, men är över den där gränsen som jag alltid sett som ett varningstecken. Min styrgräns, i processtyrningstermer. Men jag kämpar på, det känns bra iallafall och jag känner skillnaden!

Två timmars skrittur

Har varit hos Liz och Tasha på det nya stället utanför Sennan idag. Mysigt! Och mycket ridvägar, man ska bara lära sig hitta. Idag blev det en låång skrittur med lite travinslag på nästan två timmar med Linda. Vi hittade nästan runt en runda, men kom fel när vi försökte hitta mellan vägarna genom skogen så kom ut på fel väg. Men annars gick det bra. Ska bli riktigt kul att komma igång och rida de två tjejerna igen och förhoppningsvis kan det bli lite träning också. Så ska iallafall dit fredag och lördag nästa vecka, får se om jag hinner någon mer dag.
Nu blir det plugg en stund iallafall.
Till top