Måndagssysslor

Jobb till 15.30, hämta gamla nyckeln till Nyhemlägenheten av 2a handshyresgästen, byta till nya nycklarna, tömma förrådet på Nyhem (nästan helt), lämna nya nyckeln till 2a handshyresgästen, handla mat, tanka, hem, packa upp mat... Sen ge sig på det här..


För att få plats med sakerna från gamla förrådet. Resultatet blev till slut det här..


Och det känns som jag inte hunnit med någonting idag... Tur iallafall förrådet ser något sådär ut för lägenheten är då inte välstädad!

Lördag på östkusten

Ingen har väl undgått att höra om hämskheterna i Oslo... Igår kväll var nyheterna mest inriktade på bomberna inne i centrala Oslo men i morse handlade det mest om Utöja, ön utanför Oslo. Jag hörde om det i bilen, ungefär en timme efter bomberna, då tror jag inte att man visste om Utöja än. Men jag anade inte att det var stort. Det är förskräckligt. tycker oerhört synd om alla som befann sig på ön och alla anhöriga, samt alla som vittnade bomberna.
Jag är ju på östkusten i helgen. Vi har vart ute på en promenix på förmiddagen nu och lagar mat och ska snart ut till kolonilotten. Kanske blir det lite bad i värmen... Det är helt underbart att få vara hos min underbara Sambo! Längtar efter att han ska flytta hem till mig igen!

Fredagkväll på östkusten

Fredag... Sitter i Mönsterås hos Jonas så blir en snabb uppdatering. Igår sprang jag över 6km i sträck. Kände mig sjukt duktig! Idag har jag först jobbat till halv 3 och sen kört till Östkusten. Så här är jag nu. Får se vad vi ska hitta på för något skoj. Nu ska vi iallafall äta :D
Till top