Trysil dag 4

Bowlingen igår var trevlig. Gick över förväntan med tanke på hur trött jag var i hela kroppen.
Idag har det snöat. Hade snöat hela natten också så var massa lössnö i backarna. På förmiddagen var det ju trevligt men efter middag var det bara snödrivor överallt så då var snön mest ivägen. Så blev inte att vi åkte längre än till 2tiden idag heller. Men det hann bli lite människoslalom på 17 pers. Det var lite trevligt faktiskt!
Åkte och lämnade skidor och pjäxor och saker och sen åkte vi upp och hämtade Matilda för hon ville åka med hem. Så nu tar vi det lugnt, ska duscha och sen blir det middag med efterätt sista kvällen till ära! Imorn bär det av hemåt sverige.
Kameran strejkade i backen så blev inte så mycket fotograferande.

Trysil dag 3

Det blev inga längdskidor igår, var alldeles för trött.
Inatt kom det ny snö så var ganska mycket högar och tungt att åka. Började att åka med Lisbeth Johan och Matilda men Matilda tyckte det var jobbigt med de röda backarna eftersom hon inte åkt skidor innan knappt så hon och jag åkte gröna och blå backar till kl 2 sen. Var riktigt trevligt tyckte jag eftersom jag inte gillar när det blir för brant. Sen åkte jag och mamma och pappa hem vid 3-4 tiden och sen åkte jag och pappa ut och åkte lite längdskidor en sväng. Nu har vi ätit och kl 9 har vi bokad bowlingbanor så då blir det lite mer ansträngning. Man lär ju sova gott inatt!
Till top