Ridabstinens

Åh jag är riktigt ridsugen just nu! Alltså inte lulla i skogen utan ett riktigt dressyrpass! Layetta var inte i skick att ha sadel i slutet så det blev bara tömkörning och Jossan gick först på medicin i och med ögat så var bara skritt och promenader och nu har hon ju opererat bort ögat så nu går hon på penicillin. Så minns inte ens hur länge det är sen jag red senast. Men, förhoppningsvis blir det snart lite riktig ridning!


Det här känns som en hel livstid sen!!

Frysrensningslunch

Nu är det bara räkor och en vitlöksbaguette kvar som är vårt i frysen. Känns bra! Mindre kul att behöva handla nytt på måndag ;) i alla fall för plånboken.

Torsdag 31 januari

På väg hem igen med tåget. Många resor den hör veckan men den här blev i alla fall två flugor i en smäll, trevlig överraskning! Var inte så sugen på ytterligare en shoppingtur utan cash dock så var lika bra att åka hemåt.
Vädret är ju superhärligt men blåser väl en del än. Men riktigt vårväder idag annars!

Får se vad eftermiddagen har att bjuda på men förmodligen en massa städning..

Och januari är redan slut. Det har varit en omtumlande månad med många bra och en del dåliga saker. Många förändringar också och en hel del tankar, känslor och oro. Februari kan bara bli bättre! Nästan i alla fall.

Till top