Torsdag 28 mars

Sitter just nu utanför Volvo och väntar på Jonas. Vi ska åka hem och packa och sen bär det av söderut och in i skogen.

Började dagen idag med att cykla till jobbet. Lite stolt är jag allt ;) tog en halvtimme ungefär så medräknat att ta ut cykeln och sen låsa den samt byta lite kläder på jobbet så blir det tidsmässigt det samma som att åka kollektivt.
Jobbade bara till 12 idag för kontoret stängde då. Vi kunde få jobba lite till men jag hade hunnit få ihop en del flex så funkade bra att gå 12. Tog cykeln till Jonas jobb och det var lättare sagt än gjort. Försökte följa skyltarna men en cykelväg var avstängd och det stod att man skulle följa orange skyltar men de tog slut efter den första så det var inga så lätt. Men med Jonas hjälp via telefon hittade jag till slut. Tog bilen därifrån, hem och vände och sen till stallet. Rajtan är superbrunstig och stack i paddocken när jag skulle tränsa och drog ett par repor med bockningar och grejer men vad snäll att fånga sen. Lite pigg i ridningen och försökte bocka där också men lyssnade rätt ok så i slutet slappnade hon av och var ganska fin. Men tog ingen galopp idag heller eftersom hon var som hon var. Det tar vi en dag när jag har hjälp eller när hon känns lugn.

Några bilder från dagen

Onsdag 27 mars

Det har varit en lång men produktiv dag! Började med ett pass BodyBalance på gymmet vid jobbet och var på jobbet halv 9. Gick hem vid 17 men hoppade av vid Nordstan för att shoppa lite presenter mm. Blev även lite nya träningskläder till mig själv :) känns skönt att ha några småslantar över och jag längtar verkligen till den där lönen så jag kan börja betala av "studielånet" och komma igång med ett nytt sparande!
Var hemma vid 19.30 ca och fick gjort en massa hemma, packat ridkläder till imorgon, hämtat paket på macken, städat, slagit in paket, betalt räkningar mm. Känns skönt att ha fått gjort så mycket!

Imorgon har vi halvdag på jobbet så jag tänkte tillbringa eftermiddagen i stallet. Och för att lösa det på bästa sätt blir det cykeln till jobbet vid halv 7 imorgon bitti och sen cykla till Jonas jobb vid 12 och byta till bilen och lämna cykeln till honom. Får väl se om jag hittar bara ;)

Nu ska jag sova så jag orkar upp och cykla imorgon ;)

Tisdag 26 mars

Äntligen hemma och äter efter en lång eftermiddag i stallet, men det var en mysig eftermiddag :) först blev det en promenad med gamlemannen Bilbo som har varit skadad och håller på att sättas igång så smått. Sen mocka hos Galenpannan Frasse (som tydligen inte är så galen men första gången jag träffade honom visade han sig från sin sämsta sida;) men han jobbar på att bevisa motsatsen.) och så lite borstning på bebis innan det blev ett ridpass på fröken brunstig. Hon är inte så tjurig direkt men vi hade nog en kombination av brunst, stela muskler i bakkärran och lite test av ryttare idag. Det var en enda blandning av turbo, tvärstopp, skänkeldödhet och skänkelöverkänslighet! Men efter en stund slappnade hon av och det blev nog lite mjukare i bakkärran och allt gick mycket bättre! Men vi försökte oss inte på någon galopp, det var liksom inte läge för det.
Jag har kanske inte nämnt att hon slet av höftböjaren vid förlossningen så hon är lite stel ibland men det märks inte alls så mycket som vi trodde att det skulle så det kommer nog gå bra :)

Har packat väskan inför morgondagens morgonträning och ska snart sova så jag orkar upp till bussen kl 6! Låter sjukt mycket tidigare än den jag brukar ta kl 6.15..

Till top