En stund av irritation och stress

Jag var så där lagom sur och trött på allt på jobet i förmiddags. Det är så irriterande och stressande när man sitter mitt uppe i ett köp, får ett mail om något som måste fixas bums, pausar i köpet för att fixa det och så ringer telefonen. Man svarar och för att ta reda på det den som ringer undrar eller lösa dens problem så måste man avbryta mitt i det där man skulle göra bums. Så sen när telefonsamtalet är slut så måste man börja om med den där viktiga görabums-saken men minns inte om något av det man gjort innan man avbröt sparats. Så först får man ta reda på det. Sen när man löst görabums-saken, ja då ska man minnas vart i det dära köpet man var samtidigt som man inser att tiden rullar iväg och kommer allt närmre stopptiderna.

Det är en stund av min arbetsdag. På morgonen är det bara köp, telefonen är omkopplad fra till 7 eller halv 8 eller så så i början är det lugnt och skönt! Och på eftermiddagen, efter kl 14 så där, då är det också lugnt för då är det inte lika stressigt med köpen och man kan börja gå igenom maillistan och alla tatagisenare-mail som man läst under dagen.
Men det är ändå ganska roligt, utom dagar som idag när det där fixabumsmailet är ett riktigt krångligt mail och det där telefonsamtalet handlar om ett problem som är kivigt att lösa så tiden rinner iväg mycket snabbare än anligt och man redan sen innan har brott med köpen för att hinna till stopptiderna. Men så är tisdagar mina jobbigaste dagar så nu går det bara mot heg helt enkelt!

Efter jobbet blev det lite solning på balkongen. 20min på mage och 20min på rygg. Sen lite fix och så och så en löptur på 3m. Under 18min idag... Närmare bestämt 17.59... Men under 18! Det är ingen bra tid men det är en tid att slå nästa gång! Nu är det dags för lite kvällsmat och sen sova.

Måndag, igen

Då var det måndag igen. Jag hade en underbar midsommarhelg i Kalmar med mycket vila, det var väldigt skönt! Det blev en lugn kväll och lite bad på torsdagkvällen när jag kom fram, sen sovmorgon på fredagen och så en shoppingtur. Därefter lite god mat och en kväll på kolonilotten. På lördagen skulle J jobba så jag åkte med till Kalmar och stt i bilen med en riktigt bra bok mest hela dagen. Var och shoppade lite en sväng i de enda två affärerna som hade öppet, Rusta och City Gross. Det låter som pest och pina men förutom den någon obekväma stolen så var det faktiskt väldigt avkopplande. På kvällen åt vi kyckling och tittade på någon film men jag somnade så klart efter en stund. Sen var det söndag ch dags för med shopping, först IKEA med J innan han började jobba och sen gå där själv och plocka ihop allt det där so vi inta hann med innan hans jobb. Blev en del "bra att ha"- samt  "har äntligen råd att köpa"-saker. Sen en sväng på Stadium där jag införskaffade nya träningsbyxor samt en tröja och så en sväng på Modehuset. Åkte från Kalmar strax innan 14 och kl 16.30 komjag fram till mamma och pappa lagom till att de skulle ut på sjön så jag följde med dem. Det var så mysigt! Vinden som fick tårarna att rinna oc ljudet av båten so slåt mot vattnet och vatten som forsar undan blandat med motorns bedövande ljud. Och väl framme vid ön vi skulle till var det så lugnt och stilla och solebn varmde ganska bra och det mesta ljuden kom från båtar lång brta och klukkandet när de små vågorna slår mot båten. Det var så lugnande och så underbart!

Men nu är jag åter hemma och det är en ny vecka med nya utmaninga. Har jobbat 9h idag och har nu tvätt i maskinerna. Det är så mycket jag vill hinna få gjort idag samtidigt som jag är så trött att jag helst inte gör någonting alls. Disk borde diskas, toaleten skuras, fönster putsas, vardagsrummet dammas, golv damsugas och torkas, väskor packas upp, blommor vårdas, kläder sorteras., mat handlas.. Samtidigt vill jag hinna ut och springa, vill hinna ligga en stund i solen, hämta ett paket  på ica och mycket mer. Men får prioritera. Det blir tvätta, diska, handla, hämta paket och packa upp lite, sen behöver jag vila, 4 dagar kvar till helg.
Till top