Nervös

Om en och en halv timme går tåget... Det är ingen stor grej egentligen, men jag är nervös! Jag tycker det är läskigt att åka tåg ensam... :/ Men ja... det är väl bra träning antar jag..
Haha det känns lite knäppt att jag inte har några problem att ta kontakt med folk angående hemsidorna, mässor, allt möjligt, men jag tycker det är läskigt att åka tåg... Det kan ju iof ha att göra med att den enda gången jag åkt tåg ensam så var det snöstorm och alla tåg var inställda så när jag åkte från alvesta så gick mitt tåg från Nässjö... :P Fick ju iof åka gratis taxi de sista 10milen så jag ska väl inte direkt klaga ;)

Naä, nu ska jag packa och sen gå mot stationen..

maskinihalmstad-hemsidan

Har haft ett trevligt msnsamtal med Jerry ikväll. Om maskin och om hemsidan mm... Det resulterade i att jag har fått min egen login på vingmuttern.. Med superadmin :D Men kul att man inte fick vara yngre än född 87 :P Men det är ordnat nu så man får vara född fram till 92 :P Så nu ska vi försöka få igång skiten. Kommer fortfarande inte in på den ena sidan, men där kunde man tydligen inte göra så mycket ändå. Så nu ska jag ordna en dejt med mina två webbansvariga ettor så vi kan komma på en bra plan för hur vi ska fixa till allt! Kan nog bli kul trots allt! Men så måste jag sätta mig och lägga in alla studenter i M08, M09, Cad08 o Cad09... blir mycket jobb...

Minnen

Fick massa minnes bilder och känslor över mig när jag satt och tittade på innebandyn idag... För ett år sen... Blev väldigt sugen på att kolla vad jag skrev i bloggen för ett år sen men insåg att jag inte har kvar de inläggen för jag raderade min gamla blogg och denna är först från februari... Lite deprimerande. Men iallafall, för ett år sen så träffade jag Mange lite löst. Det var inget seriöst. Vi ungefär träffades på kårpubarna och sen pratade vi knappt i skolan. Men det blev det ju bättre med =) Det var iallafall positiva känslor som kröp fram. Blev helt varm i kroppen =) Jag gillar positiva minnen... Det fick mig att inse hur sjukt bra jag trivs med min pojk. Och det blev ju inte sämre när han ställde sig och lagade ris och biffar när vi kom hem! ;)

Till top