Mamma på besök

Det resulterade i en shoppingtur på EuroStop. 2 toppar, ett linne, ett par shorts och en kjol för 430 spänn!
Och så planterade vi blommor i blomlådan!

Dressyrprogram

Sitter och försöker lära mig LB:2 Har aldrig ridit på lång bana så det är lite krångligt. Nya saker att hålla reda på. Men det ska nog gå! Tänkte se om jag kanske kan rida programmet på Sutarebo någon dag i veckan för nästa söndag är det KM och då tänkte jag rida det i Drängsered. Får bara hoppas att det går bättre än sist, men Carolina ville rida henne en ritt också så hon kommer ha ridit henne innan mig så vi får hoppas att hon håller sig i skinnet. Ser verkligen fram emot det!!
Nu ska jag laga lite mat och sen ska jag mysa i soffan resten av dagen. Passar på att vila upp mig lite. Imorn blir det jobb i Ljungby och på tisdag är det begravning. Resten av veckan lär spenderas i skolan.

Träningstävling 14/7

Jag har ju glömt att berätta hur det gick förra onsdagen när jag och Tina var på vår första träningstävling tillsammans. På pappret gick det inte så bra, men jag är sjukt nöjd iallafall!
Tina bockade en del på framridningen så sen travade vi en bra stund innan vi skulle in på banan, sist. Inne på banan kändes hon först ganska bra, förutom att halten blev lite tidig och konstig. Men så skulle jag trycka på henne lite i traven för jag tyckte hon gick i för dåligt tempo och då tyckte hon att vi kunde galoppera istället. Så den fattade hon galopp varenda gång jag råkade lägga emot skänkeln typ. Så blev en massa galoppinslag och hon fattade till och med vänster galopp (som hon ar svårast för) i högervarvet. och jag tyckte att jag var jätte tydlig. Men det blev 55,9 % iallafall och det känns bra för då måste det ju vart ganska bra i övrigt. Får träna på och jag hoppas att vi kan åka till Drängsered den 1a augusti på KMet.
Till top