DagenFöreResa

Tänkte att idag ska jag då inte behöva jobba över och var på jobbet 6.50. Vi hade halvdag så slutade egentligen 12 men jag hade tänkt försöka gå 11.30. Jag kom iväg vid 14... Så dagen blev inte som planerat idag heller men vi hann med en entimmes MTBtur mellan packning, matlagning och städning. 
En relativt lugn tur på mestadels snälla, snabba stigar. 

Nu har jag tagit kväll, ser en film och oroar mig lite för allt jag vill hinna med imorgon innan Taxin kommer och hämtar!


"Lite snabba ärenden"

Varför är det alltid så att när man som mest behöver gå hem från jobbet tidigt så har man som flest brådskande saker att göra? Hade en liten tanke om att gå hem kl 15 idag, uträtta lite snabba ärenden på Nordstan och vara hemma innan 17....
Kom från jobbet 16.30, på Forex hade jag 20(!) personer före mig i kön och på HM hamnade jag bakom en familj med 7 barn som var över allt och där mamman inte förstås att de inte kunde ta en retur utan kvitto.
Jag var hemma efter 19...
Men jag fick hämtat ut mina fickpengar och jag fick köpt lite shorts, det är trots allt 20+ grader i Shanghai.. På fredag när vi landar ska det vara 27!! Och på min packlista stod det: 2 par svarta jeans. Jag har planerat om!

Tur i alla fall att jag var på min traditionsenliga tisdagsspinning i morse för ikväll hade jag inte hunnit med någon träning.

Coreträningsbehov och resfeber

Var på massage idag. Det var på tiden! Var riktigt stel och öm... Och fick en påminnelse om att jag borde köra mer Coreträning... Ja, det har ju varit lite dåligt på den fronten ett tag kanske.
Men positivt: fick bokat nästa tid måndagen efter Göteborgsvarvet! Så nu borde musklerna inte kunna med att svika när jag fixat en så bra belöning till dem!
 
För övrigt så börjar jag bli ganska nervös inför Kinaresan. Men det ska väl gå vägen..
Har börjat packa lite smått men är ovanligt ostrukturerad. Det är liksom en annan nervositet än vanligt. Kanske för att det är min första resa utan någon "nära och kär". De här människorna känner inte till hur kräsen jag är med mat (vilket jag alltid tar ansvar för och ser till att få i mig tillräckligt med energi på ett eller annat sätt). De känner inte heller till hur beroende jag är av snön sömn och att få gå och lägga mig när jag är trött. Och en massa andra tjejgrejer som kan bli problem när man reser ensam med 3 killar/män. Men det ska väl gå bra!
 
I alla fall så blir det väl som förra Kinaresan, inget Facebook men kommer kunna skriva på bloggen och förhoppningsvis ( detta blir något av ett test) så publiceras det på Facebook för den som vill intressera sig i mig och mitt liv :) 
Dock betyder det också att om ni kommenterar på Facebook så kommer jag inte kunna se det men om ni går in på bloggen så kan jag läsa det :)
Till top