Bra lördag

Det känns som att dagen varit ganska produktiv trots den dåliga sömnen. Zantos var supertrevlig trots (tack vare?) 3 dagars vila. Har fått städat och rensat en del som behövdes och ändå hunnit med en lång myskväll vid tv:n och kan gå och lägga mig så här tidigt! Härligt!

Allt är lite halvdant så här i julrenoveringen ;) men lite julkänsla har vi allt!En tråkig nyhet har jag dock. Som jag tror att jag nämnt så har Zantos flyttat till norra Kungälv. Jag har nästan 3 mil dit, enkel resa. Så jag har tagit det svåra beslutet att säga upp mig som medryttare. Kommer fortsätta ett tag, i alla fall tills de har hittat någon ny. Det tar för mycket tid och pengar att köra (jag vill ju dessutom helst kunna cykla) så det hade inte fungerat i längden. Men det är svårt när man har hittat en så bra häst med en sån toppentjej till "ägare".

Snö, kom nu!

Satt igår och funderade på det där med skidspår och hittade att de brukar ha ett spår på 3-5 km på Albatross! Super bra till att börja träningen med och nära dessutom så nu hoppas jag på kyla och snö snarast! Igår var det 12 veckor kvar till kortvasan, shit! När åkte jag längd senast? I Norge för några år sen. Hur gick det? Ha! Totalt katastrof! 
Ångest! 

Lördag

Julbord med jobbet igår. Trevligt, startade med grabbarna på The Bishops Arm och sen vidare till Elite Park Avenue. Kan inte påstå att jag är så imponerad av maten och jag tror inte att det var min 1 cider och ett halvt glas vin som orsakade extremt magont och illamående inatt så trots att jag la mig strax efter 12 så har jag inte sovit många timmar. 
Och förkylningen håller i sig..
Men är piggare nu, får i mig lite mat och ska till stallet snart.
Till top