Redo för lite skidåkning!

Nu är jag redo. Skidorna är inlämnade på vallaservice, nummerlappen är hämtad, fyndat på Stadium-mässan, ätit finlunch på Bianchi-restaurant i Lindvallen och installerat oss på det supermysiga värdshuset söder om Malung!Imorgon är planen att gå upp kl 4, rulla till Sälen, hämta ut skidorna, vänta lite och starta någon gång strax efter kl 7.

På vägen mellan Sälen och Malung körde vi förbi några skidåkare som åkte i spåren längs älven och jag blev jätteskidåksugen! Det är ju positivt!

Vädret är mindre positivt men det är bara att gilla läget och förbereda sig på tung skidåkning och att bli blöt!Det är nära!

Nu börjar jag bli nervös. Och orolig att något ska göra att jag inte kommer till start! Det känns som en större utmaning än själva loppet, att faktiskt ta sig till start!

Var på yoga igår med en ny instruktör och jag är inte imponerad för 5 öre. Riktigt missnöjd med passet och det var av flera olika orsaker. Dåligt ledande, dålig passammansättning, dåligt genomförande av övningar, mm.

Och i morse när jag kom till jobbet kände jag mig lite lätt svullen i halsen. Fick lite smått panik, tryckte i mig c-vitamin och gick hem så tidigt jag bara kunde. Nu ligger jag nerbäddad i soffan. Känner mig inte sjuk men tar det säkra före det osäkra! 

Det är så nära nu! Jag är supertaggad, supernervös och... Shit, det här ska bli så kul!

Sista träningen innan Vasan

Ja, planen var ju en massa yoga, ett längre cykelpass, ett styrketräningspass, löpning med GRC och sen vila. 
Cyklingen hade jag egentligen tänkt mig i måndags morse men med snöblandat regn så var det inte vidare lockande. Igår blev det både löpning och yoga och idag var planen att köra styrka och yoga. Men fick avboka yogan eftersom jag hade för mycket att göra på jobbet och sen då? Jo det blev allt ett alternativt både cykelpass och styrkepass när vi bestämde oss för att mötas i Torslanda och köpa golvet till hallen. Med cyklingen dit och sen hem och att sen bära 5 paket parkettgolv 3 våningar så kände jag att det får duga. Imorgon blir det ev yoga och kanske även på fredag men i övrigt är det vila som gäller. Vila och packa står på ToDo-listan imorgon ;)
Till top