Tisdag

Hade en jättetrevlig helg i skåne hos syster. Bilder kommer när jag har tid och ork.
Igår efter skolan blev det en timmes promenad med Jonas. var jätte mysigt fast skulle gått liite tidigare för solen var på väg ner.
Idag blir det maskinelement och sen är det overallsinvigning ikväll. Härligt blött ser det ut att vara på marken också! Nej, nu är det böckerna som gäller. Tribologi idag tänkte jag.

Packa för en skånehelg

Mässan igår gick väl helt okej. Ungdomarna var väl lite lata ibland och vissa ville man bara säga åt att tänka efter om deras planer för framtiden verkligen håller. Men ett par blev faktiskt ganska intresserade, en del av att plugga i just Halmstad och andra av utbildningarna. Vi får hoppas att det gav något i slutänden. Jag var hemma vid 6 tiden och då blev det middag med Jonas och sen film och sen somnade jag vid 20.30. Var helt totalt utslagen.
Vaknade sen kl 6 i morse och var väl utvilad men gick inte upp förren 8.
Har jobbat 12-18 och är nu hemma för att packa och kör sen ner till Gamletull för att äta och mysa med Jonas ikväll och ta tåget till Systeryster i Höör imorn bitti. Förhoppningsvis bjuder helgen på många trevliga stunder med Syster och faster med familj. Väl tillbaka i Halmstad på söndag eftermiddag bär det direkt av till Hylte för möte så är nog hemma ganska sent.

Tidig torsdagmorgon

Orkade inte gå ut igår. Var ganska trött men inte var det någon mening att försöka sova med den ljudnivån som mitt hus höll. Grannen jämta hade fest och grannarna under hade fest. Jag flydde hem till Jonas vid 23 för att få några timmars sömn. Är nu tillbaka hemma och ska duscha och äta och fixa klart det sista innan det är dags att bege sig mot skolan och hämta upp folk. Det är en härlig morgon iallafall!
Till top