Tisdag onsdag

När jag hade tränat lite dressyr med Floyd igår så hade jag lite lektion med Jane och Emmy:

Efter jobbet idag så åket jag och Mia in till stan, hämtade upp Emmy och åkte till en Little Shop of Horses. Hittade inte det vi skulle ha där så åkte tillbaka in till stan och hittade det i ridsportaffären där =) Så för min del blev det ett par nya shortchaps eftersom mina gamla verkar vara spårlöst försvunna. Sen åkte vi till Sjedala och tittade på när Jane hopptränade med Floyd:


Det var läskigt när det låg en bom på hindret så Floyd stannade och Jane hoppade över.

Fullbokad vecka

Det var en lång dag igår. Jobbade till halv 3 och sen hade jag lite lugn tid hemma innan det var dags att åka på födelsedagskalas i Håknaböke. Och hem därifrån åkte vi inte förren kl 1. Så var hemma vid 2 tiden inatt. Men det var ett trevligt kalas!

Nu blir det sappa idag, jobba tisdag onsdag, måla hinder mm i stallet torsdag, jobba fredag, hinknissa åt Mia på lördag, rida dressyr km i Eksätra söndag. Helt plötsligt var min vecka helt uppbokad.

På jobbet

Jag började för en timme sen och är redan helt slut. Har snart gjort en stuga och det känns som den gick fort, men det känns hela tiden som att jag bara vill gå och lägga mig. Jag får stanna till och ta lite dricka i baren när jag går upp om en stund. Om jag inte hinner somna här innan...
Till top