Lördagkväll

Så här några timmar senare känner jag mig alldeles mör och helt slutkörd. Vi har spenderat dagen på soffan, lika utmattade båda två. Jag promenerade dock ner till torget och köpte pizza, trodde det skulle bli skönt med en promenad men det kändes mest tungt i hela kroppen.. Den är ju verkligen inte van vid 90min ansträngning på den här nivån! På GRC håller vi i och för sig på i 80min men då har vi ju lite "vila" under löpskolningen.
Jag är i alla fall mer taggad på Herkules Rambo TrailRun i slutet av oktober nu men vi får se hur det blir, de har ganska lågt deltagartak och jag vet inte hur stort intresset är men vill inte anmäla mig än... Först kommer ju Lidingö tjejlopp om 4 veckor. Så dags att komma igång med träningen igen efter flytt och grejer. Men skönt att veta att de pass jag fått in de senaste veckorna (GRC och de båda loppen) är av den längre typen tidsmässigt, det är det jag är sämst på i vanliga fall ;)

Nu befarar jag mest träningsvärken som bör uppenbara sig under morgondagen och om den beter sig som vanligt nå sin kulmen under måndagen.

Salomon TrailTour Kåsjön

Trött, trött, trött...
Nä, helt slut är jag!

Loppet gick å ena sidan över förväntan men å andra sidan kändes det inte så bra.

Jag tog mig runt på en helt okej tid, 1:32:26 (58/75 startande) och jag orkade hela vägen. Det jag är något besviken på är att det var väldigt trångt ibland. Efter bara några hundra meter skulle vi in i skogen och det blev korvstoppning direkt. Fick stå still och vänta i säkert en minut när alla skulle tränga sig in på stigen. Sen var det väldigt svårt att springa om och det i sig är väl inget konstigt på ett traillopp men man räknar ju inte med att folk ska vara rädda att bli blöta eller att de ska gå så fort det kommer en spång.. Så jag hamnade tyvärr för långt bak och det dröjde halva loppet innan jag kom förbi. Det blev alltså väldigt mycket gång i början och då hade jag hellre sprungit lugnt. Ett rejält försök gjorde jag att komma om, när vi kom till första mossen. Det resulterade dock i att jag låg framstupa i lervattnet och fick kravla mig upp.
Så om jag bara hade hållt mig längre fram i starten eller kunnat springa om så hade jag nog haft 5-10 min bättre tid. Men det är en lärdom till nästa gång!

Det märks också vilka som är "inte-terräng"-löpare. Man låg bakom och de trippade sakta så fort det kom en rot eller en spång och var väldigt försiktiga. Sen kom det en kortade sträcka med bredare grusväg och precis när man tänkte springa om så drog de iväg i ett högre tempo och det blev en rejäl ansträngning att komma om. Men gjorde man det inte så var man snart dem i hälarna igen när det blev lite knepigare terräng.

Men över lag var det en bra upplevelse och jag hade roligt!

Jonas sprang på 1:22:14 (123/147 startande)

Lycklig dag

Jag kom in som konsult för ett halvår sen och måste ha gjort ett enormt intryck på mina kollegor. Kanske för att jag varit överkvalificerad assistent vilket gjort att jag kunnat hjälpa till med mer än de räknat med och förstått saker de räknat med att få förklara mer än en gång. Resultatet av hårt arbete blev i alla fall att flera av dem påtryckt cheferna med att de borde anställa mig på företaget för att de inte vill riskera att förlora mig!

Kan man få ett bättre betyg?

Och idag hände det, jag sa upp mig från konsultfirman och skrev på papper på företaget för fast anställning från och med 1a oktober, utan provanställning!

Wiihooo!

Det firas ikväll med en mysig kväll i soffan med den sista slatten vin från flaskan.

Och en vacker regnbåge hade vi också ikväll men jag behöver inte springa dit, jag har redan hittat min skatt i livet!

Till top