Peppad

Jag är sjukt peppad och liiite smånervös inför söndag. Men positiv nervositet är bra! Ska träna dressyr för Lisa imorn kväll. Har fixat med ridbana och allt! Sitter och läser på programmet och känner hur det kittlar i magen! Jag minns den känslan! Jag brukade ha den när jag skulle till Jenny och rida Estrella, men det är flera år sen nu ju.
Ska bli skoj att träna imorn men tyvärr har inte Tina motionerat så bra de senaste dagarna så vi får hoppas att det inte blir för mycket hopp och studs...
Nej, jag borde använda min nyfunna energi till vettiga saker! :D

Klubbmästare i Hoppning 2010

Igår var det klubbmästerskap i hoppning. Eftersom det inte var några hästar anmälda till KM-klasserna så lånade jag en häst av Lina och så red vi KMet mot varandra på clear round höjder. Don't mess with me heter hästen som jag fick låna. Kändes lite trög framåt men det berodde nog mycket på att jag inte ridit i hoppläder på lääänge (och hade ändå lite för långa). Men det gick ganska bra iallafall. Rev första hindret i 50 cm (Jag vet, höjderna är nästan pinsamt låga men som sagt, ingen annan hade ju anmält sig. Jag räknar Inte med att försvara min seger nästa år!) och i 60 cm rev vi sista omhoppningshindret. Men efterson Lina var snäll och lånade ut den snälla hästen till mig och tog ångvälten själv så de gick rakt igenom ett par hinder och fick 8 fel i grunden både i 60 och 70 cm. Så, jag blev klubbmästare i hoppning på häst 2010! Liite stolt måste jag säga att jag är ;) Får säga Grattis även till Vickan som blev Klubbmästare på ponny!

Allt klart?

Insåg precis att det bara är en vecka och två dagar kvar till min tävlingsdebut! Peppad som bara den men har börjat fundera på om jag har allt jag behöver... Har ingen kavaj men får låna Lisas. Har min nya hjälm i bilen och lika så sporrar, skor och shortchaps, fast dessa ska putsas upp först! De vita ridbyxorna är inte nytvättade men jag tror att de får duga iallafall, de är inte skitiga. Fast kanske ska prova de andra vita, har jag tur så passar de igen! En skjorta har jag, fast måste se om den verkligen passar, vad har man annars under kavajen?
Okej, det var min utrustning. Eller har jag glömt något?
Tina har sin sadel och träns som ska putsas och vitt schabrak har jag i bilen. DET skulle dock behöva tvättas. Så det får jag försöka hinna med i veckan. Hästen ska knoppas, förhoppningsvis går detta göra kvällen innan, måste kolla det med Carolina! Ska planera tiden, när jag behöver åka och så och dubbelkolla med Jenny som snällt nog ska följa med som moraliskt stöd och hjälp. Får inte glömma att få passet av Carolina heller! Och så ska programmet läras in. Men jag tror jag kan det ganska bra! Tycker det här känns såå spännande!
Till top