Välbehövd paus

Jag avslutade den här månaden med en riktig vilohelg. I fredags var det inga problem eftersom jag hade cyklat till och från jobbet så kroppen fick röra sig lite ändå. 

Men igår var det riktigt jobbigt! Det liksom kröp i kroppen och när jag till slut gav med mig och skulle ta en liten promenad så blev den en timme och inte ens regnet som öste ner fick mig att vilja vända hem! Passade på att utforska lite stigar och testa greppet på blöta rötter med nya skorna.


Idag jag det gått betydligt bättre och jag har kunnat slappna av mer i min vila! Att jag dessutom sovit 10h per natt de här två nätterna är väl ett tydligt tecken på att det behövdes en paus.

Men imorgon återgår jag till rutinerna och börjar en ny vecka, en ny månad och en ny årstid. 


Dags för återhämtning

Jag hade en massa planer för den här helgen. På lördag antingen cykla tempolopp i Svanesund eller springa 11km (alt 5,5km) traillöpning vid Kåsjön och på söndag cykla Linjelopp i Svanesund.

Nu har jag dock bestämt mig för att vila hela helgen. Känner att det har blivit lite mycket utmaningar för kroppen det senaste så idag blir det helvila och i helgen kanske bara något lättare pass med MTB:n eller så. Sen en lugn vecka utan press och bara sköna pass följt av en helg i Norge! Kommer nog bli toppen!
Till top