3 veckors saknad

Nu, nu äntligen börjar jag känna mig något mer som människa! Bloggen blir ju tyvärr lite tråkig när jag bara ligger på soffan och latar mig, men det blir det nog snart ändring på!
Idag har jag orkat med ett helt ärende på stan (var tyvärr illa tvungen att göra det senast idag, annars är jag själv väldigt mycket emot att göra någonting alls om man är för sjuk för att jobba). Och i helgen hoppas jag orka med lite mer. Det är troligen bihåleinflammation jag har haft. Åtminstone stämmer det exakt in på symptomen.

Men träningen får vänta till på måndag eller möjligtvis en väldigt lätt MTB-tur i promenadansträngning på söndag. Då är det trots allt 3 veckor sen jag cyklade något annat än pendling. Helt sjukt! Inte konstigt att jag känner både saknad och abstinens!

Cykel på väg

Förkylningen börjar äntligen lätta något och idag har jag åtminstone inte sovit någonting på dagen. Men jag längtar tillbaka till vardag, jobb och träning nu!

Men som tur är har jag fått ett glädjande mail i alla fall!


Snart, snart får jag min cykel! Då ska här vinterdistanstränas och kanske, kanske, vågar jag mig på att prova på ett riktigt Cyclocrossträningspass i Slottsskogen!

Sjukling

Det har varit riktigt fint väder här i Götet de senaste dagarna och det gör ju så klart att det känns extra tråkigt att ligga sjuk. Men jag har accepterat och idag samlade jag kraft och gick ut och tog till mig lite D-vitamin i solen! 
Frustrerande är det så klart. Att inte kunna träna, att missa en massa vackra solskensturer. Och framför allt att veta att jag kommer ha tonvis med jobb efter mig när jag kommer tillbaka. Men det är bäst att bara ta det lugnt och låta kroppen vila riktigt så den blir helt frisk. Hur tråkigt det än är!
Till top