Torsdag 28 februari

Prioriteringar... Behöver ut och promenera, behöver laga mat, behöver kolla igenom lite papper, behöver städa, vill baka någonting gott.. Men vad vill jag helst? ;) blir nog en promenad först i alla fall sen kanske jag kan göra alla de andra samtidigt??

Jobbdagen har varit bra. Har haft en hel del att göra och har lärt mig ännu mer i InDesign! Kul!
Och resorna känns inte ett dugg långa! Det känns helt enkelt jättebra!

Nä nu ser jag att himlen börjar bli rosa så ska väl ut innan det blir mörkt!

Onsdag kväll

Det blev 20 min löpning, 3,3 km, 2a km intervaller. Var lite missnöjd först att det bara blev 20 min men hade hållt en betydligt bättre snitthastighet än jag brukar så det var ganska bra ändå :)

Nu har vi en pizza i ugnen men jag vet inte vad jag gjorde fel idag, degen ville inte alls! Så vi får se vad det blir av det :)

Det är sjukt dimmigt här idag men det var också väldigt vackert runt dammen, och nästan tomt på folk..

Onsdag 27 februari

Blir man glad eller? Här gick jag in på Västtrafik med avsikt att köpa ett Periodkort Vuxen för 505 kr och kommer ut med ett Periodkort Ungdom inklusive nattillägg för 380kr! Tydligen är man inte vuxen riktigt än och för mig som har två luspanka månader framför mig så var det en riktigt god nyhet!
 
Dagen har gått bra. Gick upp kvart i 6, gick på bussen 20 i 7 och var på jobbet 20 över 7. Det har varit en bra dag och jag har bland annat fått träna lite på InDesign. Jag bara ÄLSKAR att det tillsammans med de andra designverktygen från Adobe ingår i mitt jobb i alla fall lite grann ;)
 
Nu tänkte jag faktiskt tvinga ut mig själv i motionsspåren en sväng trots både kyla och dimma. Jag måste ju ut och röra på mig!
Till top