Äntligenhelg

Hade planerat Mountainbiketur efter jobbet men regnet förstörde. Tur vi har myskväll med treeevliga helgbesöket Erica så det inte känns så jobbigt att det 
inte blev något. Har ätit sushi och nu ser vi en sjukt konstig film och är precis så där sociala som man är på 2000-talet ;) 

Ingen träning blev det alltså idag och där med 2 vilodagar i rad, dessutom blir det ingen träning imorgon men å andra sidan ska det vandras runt på Svenska Mässan och Scandinavium hela dagen så motion lär jag få ändå ;)

Träningsläger?

Det är ju inte utan att man blir lite sugen på att åka på löparträningsläger i hemtrakterna när man trillar över det här! Får fundera noga några dagar nu!


http://www.snabbafotter.se/2014/01/20/loparlager-halmstad-tylosand/

Träningskänslor

Körde ett pass CXWORX igår och faktum är att jag kunde göra fler chrunches än vanligt! Vad hände där? Har ju vilat 2 veckor och trodde jag skulle vara helt off men det kändes ganska bra, även om det brände riktigt bra i musklerna!

Idag har jag vilodag och har städat en massa, får ju se någorlunda ut när helgbesöket kommer imorgon! :D

Vi har disskuterat Vasan en del i dagarna. Det är konstigt hur känslan ändras så här efteråt, precis efter loppet och dagen efter så ville vi ju knappt stå på skidor igen. Vi pratade dock om att kanske hitta något annat lopp att köra nästa vinter men har nu ramlat in mer och mer på att kanske åka Halvvasan. Men vad tusan, det ska vara sommar först! Och vår, idag har jag haft vårkänslor!
Till top