Underklädesparty

Jag har fått en inbjudan till ett underklädesparty på Annandagpåsk kl 19. Någon som är sugen på att följa? Säg bara till isåfall. Information finns på http://www.pxc.se. Kommer vara hos de som har ponnyn som jag rider, ungefär vid kyrkan i Snöstorp.

Ressugen

Nu åker Carro snart till USA. Ha en toppentrevlig resa! Bara njut!
Jag vill också ut och resa.. Fast jag ska snart på en biltripp någonstans utanför landet som jag inte vet vart. Det kan nog bli lite skoj iallafall =) Men långt ifrån samma sak som Det stora landet andra sidan det stora havet.. :/ Men du får ha lite roligt åt mig också Carro =)

Kommande veckan

Sitter i Fyllinge och har ingenting vettigt för mig. Imorn blir det att åka till Skolan med Mange när han börjar kl 10 och sitta där och plugga lite tror jag. Sen blir det la hem och plugga vidare senare. Under den kommande veckan blir det förhoppningsvis lite projektkompletterande, Fadderföretagbrinstorming och materialläsande gjort på skolfronten och på den andra fronten hoppas jag hinna/orka/ta tag i/känna för solande, promenerande, läsande mfl lugnande och avstressande aktiviteter. På ridfronten ska det förhoppningsvis bli en tur till travbanan för lite galoppträning med Mia och sen blir det nog lite dressyr och ev lite klättring. Får se hur mycket jag hinner med innan Jane tar med Floyd till Mia på ridläger under påsklovet. Minns inte i huvudet bara vilken dag de skulle åka.. Jag kan inte mitt liv utantill utan är starkt beroende av min almanacka.
Annars är det inte mycket planer för den kommande veckan, än. På tisdag är det middag med MFG och så blir det la ett par grillkvällar till eftersom mange satsar på att snitta varannan dag medan föräldrarna är borta. Och än ligger vi på 2/5 kvällar. Och på fredag blir det ev att syster kommer på besök.

Till top