Mellandag 3 Lunchrast

Sitter på jobbet i Hylte och har tagit lite rast. Ska käka alldeles strax. Jobbade första dagen igår, 8-18. Började med att lära mig betala fakturor mm och att lägga in dem i systemet. Sen ägnade jag nästan hela resten av dagen åt att lära mig hemsidan. Fick in lite saker men de har blivit lite fel så måste rätta till dem idag. Chefen blev sjuk så var ensam från middag och fick låsa och allt och är ensam idag också. Men det kommer inte så mycket kunder (kom en igår och ingen hittills idag) så det är lugnt. För er som inte vet så jobbar jag i en hästsportbutik typ. TmacAB (www.hastboxen.com). Lägger just nu upp artiklar på webbsidan så vi kan dra igång webbutiken! Målet är att få in hela vår-sommarkatalogen idag, men tror itne jag kommer hinna det då de flesta produkter består av över 10 artiklar. upp till över 20 på en del! Så det tar sin lilla tid.

Det snöade som attsiken när jag körde från Halmstad i morse. helt sjukt! Och det var kalt i Hyte när jag anlände men nu är även här ett vitt täcke. Väldigt mysigt faktiskt! Hade velat ut och gå i snön, men det finns det inte tid till. Jobbar till 18 idag också (började dock 10 idag) och 10-18 imorn. Får hoppas det fortfarande är lika vackert på torsdag!

Nu blir det spagetti och köttfärssås! Mm!!

Mellandag 1 11:40

Tycker det är lite tråkigt att det inte är nån snö i Halmstad. Men sånt är livet i en kuststad. Jag har ju iallafall nära hem till snön!
Sitter iallafall i ett grått Halmstad och ska mysa med lite film. The invention of lying blir det nog. Och frukost till det med te och allt! Nu är det mellandagar. Och idag är allt av mellandagar jag får så får ju passa på! Imorn är det pang på jobbet. Första dagen och ska troligen vara i princip ensam. Något nervös! Men det ska nog gå bra! Blir långa dagar bara. Åka 7 imorn, hemma efter 19, åka 9 tis, hemma efter 19, åka 9 ons, hemma efter 19. Det blir länge när man har en timme till jobbet. Men det är det värt!

Annandagjulshopping

Sitter nu med nya lilla laptopen! Skitsöt! Sitter och installerar den nu. Toppen bra 20årspresent från föräldrarna!
Köpte ett par skor idag också. Stövlar med klack 150kr! :D
Till top