Torsdagmorgon

Jag började dagen med en runda löpning idag också, känner mig riktigt duktig! Vi bor ganska bra faktiskt, det tar en kvart att gå lite lagom raskt till elljusspåret så man är precis lagon uppvärmd. Spåret är 2km vilket jag tycker är ganska lagom. Blev bara ett varv idag eftersom jag ska cykla till stallet i eftermiddag. Och så 15 min hem är lagom nedvarvning. Har även (på karta) hittat ett par vandringsspår på andra sidan Nissastigen så tänkte försöka leta upp dem någon dag. Var fån 3,5 till 7km tror jag.
Igår tog vi ett ryck och fixade garderoberna. Blev riktigt bra och jag fick rensat lite bland kläderna som inte låg där de skulle!

Onsdag

Jag känner mig ganska duktig som redan hunnit med en löprunda och en telefonintervju!

Igår var jag med Thomas på företagsmöte i Falkenberg och sen distriktsårsmöte på Folkets Hus i Fbg på kvällen. Var ganska tråkigt faktiskt och då var ändå mötet mer underhållande än underhållningen (Havrepappan) på middagen efteråt! Bland det sämsta jag hört! Av totalt 3 ganska långa smämt var det en detalj i ett av dem som faktiskt var rolig. Nej, det var ingen hit!

Igår hade Liz vila och idag rider Linda så jag ska ägna hela dagen åt ex-jobbet. Ska börja skissa idag.

Senaste

I söndags var det arbetsdag i Drängsered. Det var det i lördags också men då kunde ju inte jag. Jag och Agge gjrde iallafall klart hindret som hon och en mamma påbörjat på lördagen. Sjukt snyggt för att vara första försöket och ganska snabbt ihopslängt + Nästan bara Handsågade vinklar!! Vi är himla taggade på att bygga fler men behöver material och det kostar pengar...

Igår var jag i skolan. Hade möte om ex-kat och sen handledarmöte. Blev lite shopping också på HM, två blusar, ett linne och en tröja!
Väl hemma blev det en sväng till stallet. Mockade och tog in och så red jag Liz.
Det gick himla bra i traven och jag tänkte en massa på att ha händerna rätt och skänkeln rätt och armbågarna rätt mm... I vänster galopp gick det också jätte bra, jättebra fattning och kom fram direkt och allt. Men i höger galopp orkade inte jag hålla emot tillräckligt med vänsterskänkeln så vi flöt ut till vänster hela tiden och då stack hon iväg och ville inte alls. Kom ett halvt varv på volten sen stack hon så till slut fick det bli ett par galoppsprång, trav resten av volten, ett par galoppsprång, trav resten av volten osv så att vi fick galoppera lite i höger varv utan att behöva bråka och då gick det bättre.

Startlistorna till lördag har kommit upp, preliminära, och jag startar som nr 14 från kl 14. Så mellan 15 och 15.30.


Idag har jag hitills beställt en ny "ha hemma"-ridhjälm eftersom spännet på min gamla gått sönder. Men det var ändå dags att byta ut den, har ju haft den sen jag var 14... 8 år..
Och så har jag fixat skisser på typhinder så vi kan ragga sponsorer. Och det viktigaste, har i 2 och en halv timme funderat på att ge mig ut och springa, men det är så tråkigt väder!!!
Till top