Sjukdom, ingen bra start på anställningen

Vad var det värsta som kunde hända nu när jag börjar jobba? Klart som fan att jag gått och blivit sjuk! Hade ont i halsen och huvudet när jag kom hem från jobbet igår kväll och gick och la mig tiiidigt! Kl 6 i morse hade jag sovit i 13h och var inte bättre. Så fick bli hemma idag. Har mått ännu sämre än igår, ont i halsen och svullen i halsen. Inte så ont i huvudet. Trött i hela kroppen och ont i svanken trots flera små promenader för att mjuka upp musklerna. Och till råga på allt så är det underbart väder...
Idag var det trots allt inte hela världen att jag var hemma eftersom jag inte börjar jobba på riktigt förän imorn, men känns ju lagom kul om jag måste vara hemma imorgon, första riktiga dagen på jobbet. Vad ger det för intryck liksom... Så jag får nog masa mig dit oavsett hur jag mår och så får chefen skicka hem mig om han tycker att jag borde vara hemma. Men jag vill ju liksom inte smitta ner de andra!
Nu blir det en promenad till ica och fylla på panodilförrådet samt bananförrådet...  Borde förmodligen inte vara ute för mycket men måste få bort smärtan i ryggen om jag ska kunna sova ikväll...
Fick ett tråkigt samtal igår kväll. Jag hoppas att det kommer ett lyckligt slut ikväll!

Sommarlov

Det har varit långa dagar senaste veckan.
I fredags kväll blev det iallafall examensfirande med familjen. Först middag på Verona och sen tårta hemma. Fast innan middagen tog vi en sväng till EuroStop och jag hittade äntligen en klänning til examensfesten!
Fick lite paket också, en elrill och lite pengar till en ny cykel mm =) Ska få en grej av syster också sen =) Det var en mysig kväll som avslutades med ett besök på Jonas klassfest så var hemma halv 2 typ. Sen upp i lördags och gå på utexpo kl 10. Sen avslutning med lärarna, käka hos en kompis, åka med till lokalen och fixa inför festen, göra sig iordning för middag, taxi till Trottobar för fördrink, middag på Lilla Helfwetet och taxi till Duni för fest! En mycket trevlig kväll! Syster var snäll fyllechaffis och vi åkte hem medan jag hade kul så typ halv 3.
Idag har jag njutit av sommarlovet med pizza, buss till NorrePort, promenad till typ Andersberg för att hämta bilen och sen grillning. Det var mitt sommarlov det. Börjar jobba heltid imorn, så kl 7 ska jag vara på jobbet. Så nu ska jag sova.. Imorn blir första heldagen på jobbet. Tur jag börar med två 4-dagarsveckor!!

Maskiningenjörsexamen

Sitter på plats på utexpo. Ja, men det är knappt något folk här än, inte ens i montrarna, så man behöver inte vara så aktiv ;)
Ville bara berätta en roligt nyhet... Fick en 4a på exjobbet av examinatorn. Det betyder att jag får min examen i tid iallafall! Är en glad tjej idag som ska njuta av sista dagen som student! (iallafall för den här stunden. Kanske fortsätter i höst)
Till top