Torsdag 30 augusti

Tjoho! Bloggappen funkar igen! Äntligen! Blir så mycket enklare att slänga in ett snabbt inlägg med den :)

Har inte haft så mycket att göra på jobbet de senaste dagarna så idag flexade jag ut ganska tidigt och fixade lite småsaker och åkte sen till Lina och red Ninja. Det blev dressyr idag och tyvärr hade jag sjuk värk i magen så jag orkade inte jätte mycket men vi hade några ganska bra stunder när vi båda kunde slappna av :D och till och med galoppen gjorde framsteg, om än små ;)

Sen åkte jag direkt till Varberg, handlade och hämtade sen Jonas vid tåget. Har sen hunnit med att baka, springa lite intervaller, diska och laga mat. Känns bra!

Så, imorgon gäller det. Sista dagen... Kommer sakna det.. :(

Lördag

Idag känns som en bra dag! Har redan hunnit med att tvätta 2 maskiner, springa en runda och diskat. Får se hur mycket till som hinns med! Man får ju passa på medan det är fint väder, imorgon ska det bli regn typ hela dagen.. :(
Tänkte att vi ska försöka se om det går göra lite plats i förrådet här idag.

Bara en vecka kvar på jobbet nu.. Känns ganska trisst faktiskt.. Sen blir det en veckas ledigt innan det blir lite jobb hemma i Ljungby i någon vecka eller ett par.

Var och red Ninja igår. Hon är så härlig att rida och jag börjar hitta knapparna mer och mer. Fast kändes att jag inte ridit på ett par veckor nu. Men kul var det!
Till top