Inte som det brukar, ett jobbigt men bra bättre.

Vi trivs i lägenheten men den är lite för stor. Jag lyckades slarva bort min mobil 2 gånger igår kväll. Jonas sa igår; Man är ju van att bara kunna sträcka sig efter saker, nu måste man ju gå och hämta dem!

Sitter åter i skolan, det blir långa dagar nu. Kan citera Jonas även här; Allt det jag gjort på de här två dagarna är lika mycket som jag gör på en vecka normalt. Och jag håller med!

Igår morse skrev jag klart arbetet som skulle redovisas på eftermiddagen och jag är nöjd med resultatet, får se vad det blir för betyg. Det var någon minut för kort men jag fick sagt allt jag ville, fick mer sagt per minut än de flesta andra så det ska nog vara lugnt! Igår kväll var jag ensam i lägenheten så jag tänkte hänga upp gardiner och städa. Men det gick inte få fast hållarna till gardinstängerna så jag får gå och köpa nya såna vita hållare som man sätter i väggen för de som sitter är sönderklämda. Men jag fick städat en hel del iallafall så innan jag skulle hämta Jonas i stan myste jag lite vid tvn med tända ljus.

Idag var jag i skolan vid 8.10 och satt med photoshop till 13.30. Sen blev det lunch och nu har jag fixat lite inför ex-jobbet. Ska sitta lite med hinderstödsförvaringsprojektet nu i 30 min sen blir det träning innan det bär av hemåt.

Söndag

Det gick ganska bra att flytta igår, bortsett från att det tog en timme att hämta släpet för först hade hänglåset frusit fast och sen på det första vi fick hade bromsen frusit fast på ena hjulet. Men vi fick med oss ett släp och 100 kr rabatt! Tömde det mesta från lägenheten, är dock en del mat och lite annat kvar. Körde till tippen med den gamla soffan också så nu behöver vi inte tänka på den.

Sitter just nu i skolan och försöker skriva lite på arbetet som ska redovisas imorn. Det går så där. Ska handla nu sen åka hem och fortsätta pluggandet och kanske lite uppackning...

Flyttlådor...

Det blev ingen skola idag. Tänkte att om jag packar för fullt idag så hinner jag plugga på söndag... Kan vara en dum ide, men det löser sig!
6 stora flyttlådor med kl'der, skog och andra textiler + väskor. Och två stora och två mindre plastlådor porslin + en plastlåda toalettsaker. varför känns det som att det inte tar slut?
Ska ge mig på sakerna under sängen samt pärmar och annat nu.. Åh jag längtar till söndag när alla saker har förflyttat sig till Oskarström!
Till top