Tråkig måndagkväll

Har en riktigt tråkig kväll.
Det är ingenting bra på tv eller nått. Så det blev att fixa med ekonomiarbetet en bra stund tills jag inte kom på mer jag kan fixa med det. Sen skrev jag klart projektbeskrivningen till examensarbetet och skickade in den. Har även diskat samt skurat kaklet på toaletten lite. Så sjukt tråkigt har jag! Nu vet jag snart inte vad jag ska hitta på. Är ganska trött och känner redan av träningsvärken så blir nog snart sängen. Imorn är det föreläsningar hela långa dagen..

Måndag med träning och ekonomi

Började dagen med ett träningspass halv 9. Det blev en km promenad på löpband, lite ben i ett par maskiner och sen en km löpning. Lite mör i benen nu. Sen har det varit ekonomi för hela slanten. Satt själv med arbetet till lunch och sen satt vi med gruppen och gjorde en hel del. Så imorn ska vi försöka få svar på lite frågor från företaget och sen är vi redo för inlämning. Ska pilla lite till med det nu ikväll, men bara en halvtimme eller så.
Nu blir det mat och sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. Jonas ska tillbaka in till stan så blir en ensam kväll vid tvn eller så.

Mys i stallet

Fick en massa ekonomi gjord. Fast det ser inte ut som så mycket, men det tog 4 timmar. Tänkte fortsätta i skolan imorn bitti.

Det blev en sväng till stallet också. Det hade gått att rida men Liz hade trampat av en framsko, givetvis den som hade brodd, så hon halkade omkring men en bar hov och en med obroddad sko så jag pysslade om henne i stallet medan Linda red Tasha. När vi skulle ta in dem var de helt galna. Galopperade  omkring i hagen och gjorde tvärvändningar och sparkade bakut. Tog en stund innan vi fick fatt i dem och då hade Lizs framben glidit åt olika håll ett par gånger och Tasha satt sig på rumpan en gång. Så går det när man tvunget ska springa omkring på is.

Det blev iallafall en mysig stund i stallet sen. Hann rycka manen lite och borsta bort att svett från rejsandet i hagen samt reda ut svansen, innan Linda och Tasha kom tillbaka.

Nu ska det lagas mat!
Till top