Onsdag kväll

Känner att det har varit en effektiv kväll! Jag har påbörjat packningen, två lådor är i alla fall klara! Det är dock lite svårt att packa just nu, blir nog lättare nästa vecka! Har även klippt Jonas hår vilket var på tiden! Sjukt långt hade det hunnit bli sen sist! Och så har vi klätt om sitsen på en av stolarna som Jonas ärvde av sin farmor! Ganska nöjd faktiskt :) måste köpa fler häftklamror innan vi kan göra klart de andra tre dock.

Onsdag

Imorgon är det dags!! Då får vi nycklarna och köpet går igenom för vår första alldeles egna lägenhet!

Det är så skönt att, när någon av oss irriterar sig på något här, kan vi bara säga "men nu flyttar vi snart och i vår egen lägenhet kan vi lösa sånna saker"!

Är precis hemkommen från stallet där jag hoppat Rajtan för första gången! Bara 40cm men ändå! En väldigt trevlig häst att hoppa så får väl se om vi hittar några hela hinderstöd så vi kan höja några cm i alla fall :)

Tisdagsträning

Har känt mig lite smått orolig inför Prinsens Minne och mitt mål på under timmen. Speciellt efter att igår ha sprungit 5km på strax över 30 min och då verkligen försökt ta i och springa på! Valde dock att köra rundan baklänges och det var betydligt jobbigare än vanliga hållet!

Men i alla fall så tittade jag igenom min träningsstatistik från juli-augusti 2011, alltså det sista inför förra gången jag sprang Prinsens Minne 1mil, och insåg att jag då bara sprang ca 2-3 gånger per vecka och att det handlade om ca 3km rundor som jag inte ens sprang i 6min tempo! Och ändå sprang jag det i och för sig otroligt lättsprungna loppet på 1:03:14. Så plötsligt känner jag mig lite bättre till mods och känner att det kanske kan gå trots allt ;)

Har ju haft en liten löparsvacka som ni kanske märkt men har tagit tag i det igen nu, med 2,5 veckor kvar till loppet!

Idag blev det ett kort intervallpass. Tänkte prova lite olika typer av intervaller för att hitta vad som passar mig bäst! Idag körde jag 4x400m med 30-60-45 sek promenadvila mellan och intervaller byggda på distanser är nog inte min grej i alla fall! Men lyckades i alla fall hålla tempot mellan 4 och 5 min/km under intervallerna. Så en kort runda idag men svettig blev jag då i alla fall ;)

Till top