Torsdag

Det händer inte särskilt mycket just nu. Eller, är det kanske så att det händer så mycket att jag inte hinner tänka på det? Tycker iallafall inte att jag gör så mycket. Ridlektion igår kväll, massage efter jobbet idag. Imorgon kanske GeKås efter jobbet.
Var en sväng i stan i tisdags och skulle köpa min nya dator men de hade inte den hemma. Skulle få hem den i början av nästa vecka.
Nehe, nu ska vi visst äta lite, har vart ute ch cyklat med J i 50 min så är allt lite hungrig.

Måndag, underbara måndag!

Jag käner mig väldigt husmorlig idag. Började med att diska när jag kom hem från jobbet. Sen vek jag tvätt och påbörjade lingondrickan som jag lovat göra till Jonas och fick lingon till av mamma igår. Nu har jag och jonas druckit lite vin och gjort kyckling och hemgjord wook till mina matlådor och jag ska påbörja en ugnspannkaka till ikväll.

Jag trivs så himla bra på jobbet så det är helt sjukt! Speciellt nu på Kundunikt så är det väldigt skoj tycker jag! Ska verkligen bli tre roliga kommande veckor!

Nämnde til chefen att jag trivs så bra och att jag gärna skulle stanna kvar. Då såg hon lite finurlig ut och sa att det snurrade många tankar i hennes huvud just nu... Så vi får väl se vad som händer i framtiden...

Tänk att detkan vara så kul att gå till jobbet en måndag?

Prinsens Minne mm

Jag är så nöjd med gårdagen! Sprang på 1:03:14 och det trodde jag inte att jag skulle klara, men det gjorde jag! Jag är nu peppad att göra det igen för att kunna göra det bättre men det blir nog inget mer lopp i år, jag vet iallafall inget mer som går i närheten, men om någon vet något så hojta till!
Efter loppet bar det av hemhem, vila lite, duscha och så iväg på kräftskiva. Mycket trevligt och gott! Sen klämde vi in oss 6 vuxna i bilen och åkte in på Ljunngbydagarna, tittade på KörKampen och det var himla skoj när man kände så många som var med och så klart vann vårt Lidhultslag med den största och mest högljudda hejarklacken! Sen blev det en Älgkebab hos Systeryster som har jobbat i matoset hela veckan, är ledig idag och påbörjar en ny vecka på jakt och fiskemässan på Bosjökloster imorgon.
Till top