Lördag

Har mått ganska bra idag. Är lite hes och lite slemmig i halsen men annars helt ok!
Fick besök av Lisa på jobbet, det var mycket trevligt med en pratstund! Fick trots allt sålt två säckar foder, jag som inte trodde jag skulle få några kunder.

Sen hem och städa. Det gick fortfort men det blev bra! Och igår kväll gick jag igenom de mesta pappren på skrivbordet så nu ser det nästan lite städat ut där också!
Mamma och syster kom med fika och mamma visade sina inköp för dagen. Och så fick jag och Jonas en sen julklapp av syster:

En Dulton Kökstimer!

Sen blev det en promenad, gick till skolan här, där mamma gick högstadiet. Sen över isbanan, förbi badet och över vattenkraftverket. Tog en timme ungefär och var riktigt skönt!

Ikväll har jag fixat lite småsaker på hemsidan samt förberett lite saker inför nästa möte, måste fixa ett datum till det också men ordnar med det efter helgen.

Fredag

Jag hade nog vätskebrist inatt. Drömde konstiga saker och vaknade vid 5-tiden och kunde knappt andas. För varje andetag så kändes halsen bara mer och mer som en uttorkad öken. Och huden på händerna och fötterna kändes så där äckligt torr. Gick upp och drack lite vatten men det tog en bra stund innan jag kunde somna igen. Vaknade sen flera gånger med ungefär samma känsla och drack mer och mer vatten. Det var himla obehagligt! Men nu känns det bättre.

Känns mer som en vanlig förkylning nu när febern har gett med sig riktigt.
Har dock huvudvärk till och från men inte så där jättejobbig.

I eftermiddag ska jag tvätta så har samlat ihop all tvätt nu och väntar på att klockan ska gå. Borde även diska och damsuga om mamma och syster ska komma inom imorn men får se hur mycket jag orkar med.

Ska jobba imorn förmiddag. Lite tråkigt eftersom jag precis fått lite extra pengar över OCH det har blivit en plats över till Göteborg imorn, heldag. Lite surt men sånt är livet. Får hoppas att jag kan planera in det nästa år!

Nu hoppas jag att jag blir tillräckligt frisk snart så att jag kan rida! Hade förmodligen orkat om det inte var så kallt ute men det svider något så fruktansvärt i näsan av kylan. Det gör ont bara att andas inomhus med den.

På bättringsvägen

Tycker att jag ser lite piggare ut idag. Har ingen feber, orkar titta på en skärm och lyssna på ljud ur högtalare i mer än 30min i sträck och behöver inte sova en gång i timmen. Jonas uttryckte sig visserligen i morse med att jag såg ut som om en buss kört in i huvudet på mig...? Vad han menade med det orkade jag inte reflektera över just då. Men jag tycker att jag ser ganska pigg ut. Dock rinner näsan så hag tror jag borde ha gått ner ett kilo i vikt snart efter att ha forlorat så mycket vätska!
Har fått en del gjort på ex-jobbet och myser nu lite med serier, knäckebröd och nötter. Har ingenting mer onyttigt hemma tyvärr...
Till top